dilluns, 18 d’agost del 2008

Després d'una parada estival, tornem a les places i carrers

Després de la nostra última actuació a Vilassar ens hem agafat unes setmanetes de vacances, però bé s'apropen unes quantes actuacions i això vol dir tornar a agafar els bastons.

L'últim cap de setmana d'agost estrem actuant i els primers dies de setembre també ens podreu veure.

Les actuacions més properes seràn:

> 29 d'agost a Sants

En motiu de la festa major s'ha organitzat la 1a Jornada de Cultura Popular que a part de la cercavila tindrà altres activitats com una exposició, dinar popular, taula rodona...

La cercavila comença a les 19 h des de la plaça de Sants i la farem amb els companys bastoners de les colles de Sants, Capellades, Esplugues de Llobregat, Raval i Lleida, entre d'altres colles de cultura popular de Sants.




> 30 d'agost a Granollers

I no deixem les festes majors, en aquest cas, però la de Granollers, al Vallès Oriental.

La Colla Bastonera dels Blaus organitza la XIII Trobada de Ball de Bastons que començarà a les 5 de la tarda a la plaça de la Corona i tindrà el segúent recorregut: Pl. de la Corona->c/Anselm Clavé->c/Sant Roc i la ballada final tindrà lloc a la pl. de la Porxada.


Us esperem tant a Sants com a Granollers, i recordeu estar atents al bloc perquè ben aviat penjarem les nostres ballades del mes de setembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I que bé ens ho vam passar pels carres (una mica pudurents) de Sants! Veient com hi ha colles bastoneres que ens foten 1000 voltes, altres que tenen crisis "sotacamístiques" com nosaltres i altres que.. bé, no arriben al gran novell del showbisness que tenim. xDDD
Això si, el nostre profe ens ha de fotre canya (ja vaig xerrar amb ell) i ajudar-nos a millorar els petits detalls...

Demoment estem convidats a una jornada de germanor a Lleida jujujujuju

Un petó picaditeru a tots!!

Nunu