dimecres, 3 de setembre del 2008

Valoració del cap de setmana

Com ja sabeu, per aquest cap de setmana teníem previstes dues actuacions: a Sants i a Granollers. Aquesta última, la vam haver de suspendre perquè molts dels nostres Picadits estan de baixa o de vacances, i això ha fet que aquests dies no fóssim prous per ballar. Volíem demanar disculpes a la gent del Ball de Bastons Blaus de Granollers per les molèsties. Gràcies per haver-nos convidat!

Divendres però, vàrem ser suficients per ballar a Sants. Juntament amb altres colles bastoneres com la de Sants, Raval, Lleida i Esplugues i els castellers de Sants, vam actuar a diversos carrers decorats en motiu de la festa major, vam poder fer tots els balls que tenim preparats fins al moment, i vam poder repertir-ne algun fins i tot.

Sempre és un plaer actuar amb més colles i així poder conversar sobre el món bastoner abans i després de l'actuació.

Volíem agrair als Bastoners de Sants que ens convidessin a ballar, i també pel dinar i el bon tracte que vam rebre per part de tots els membres de l'organització. Ha estat un plaer!

I bé, tenim baixes bastoneres però també baixes de reporters, així que no podem penjar cap foto de Sants...

Seguiu atents al bloc, que aviat penjarem les properes actuacions (que en són unes quantes) pels propers mesos!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo faig una crida a la gent!! Animeu-vos i feu-vos bastoners! Ens fa falta personal i com heu pogut comprovar pels escrits del blog, ens ho passem de puta mare !!

els Picadits molem!! Apunta't!

Anònim ha dit...

Pocs però no vençuts!!!! resistim!:-)

Vinga animeu-vos ser bastoner és lo millor del món! ;-D

Marta Cava ha dit...

Ja faré una crida des del bloc per reclutar gent, viam si hi ha sort! :P