dimecres, 16 de setembre del 2009

La setmana vinent: triplet bastoner

Tot i la deixadesa del bloc, aquests dies hem fet unes quantes actuacions: el 29 d'agost vam visitar Granollers, el dia següent vam participar a la Festa Major de Pineda de Mar i el passat dissabte dia 12 vam ser presents a la inauguració del Casal Popular Les Vinyes de Mataró.

Però això no acaba aquí, la setmana que ve tornem a actuar, en tres actuacions molt especials: la primera serà el proper dimecres a la tarda, actuarem a la presó de Quatre Camins, fent una exhibició i tot seguit farem un taller per als presos que hi assisteixin, quan hi tornem prometem una crònica com déu mana per explicar-vos aquesta experiència.

La segona i la tercera actuació, seran totes dues aquest cap de setmana a Lleida, el divendres ho farem juntament amb els bastoners del Pla de l'Aigua (Lleida) i els bastoners de Canyet (Badalona) al 5è aniversari del Casal Ocell Negre, cap allà a quarts de deu.



La tercera actuació serà el dia següent, al Vermut de Festa Major que organitza el mateix casal Ocell Negre, a partir de les 12 h del migdia.



I no en seran pas les últimes, tot i que arribi el fred, a l'octubre encara tindrem forces per seguir picant fort...