dilluns, 22 de juny del 2009

Al lloro, que per festa major actuem dos dies!

La calor ja comença a fer-se notar, les vacances estan apunt d'arribar per molts de nosaltres i en aquest context també comencem a veure com arriben les festes majors arreu dels pobles i comarques, i la primera en arribar com sempre és la Festa Major de Sant Joan de Vilassar de Mar, el nostre poble d'acollida.

I com l'any passat farem dos actuacions: la primera, aquest mateix dimarts després de la rebuda de la Flama del Canigó a la Plaça de l'Església cap als volts de les 21.15 h.

La segona serà el divendres, a les 4es festes populars i reivindicatives, juntament amb les nostres companyes i companys bastoners del Pla de l'Aigua, amb el que compartirem plaça i algun que altre ball. L'actuació serà a la Plaça de l'Era a partir de les 20 h del vespre.




1 comentari:

Núria Tamboleo ha dit...

Jo no voldria deixar de comentar aquesta entrada del blog (tot i que és un pèl tard). Apart de ser una festa major d'aquelles impresiuntantssss, a més a més, vam tenir un petit regalet sentimental. I és que ens vam enterar que tenim una petita seguidora i futura (esperem) picadita al poble.
Jo crec que això cal mencionar-ho pq, no sé a vosaltres, però a mi em va fer una il·lusió sentir-ho !!

Queda dit. Un petó per la nostra petita hooligan.