dilluns, 26 de gener del 2009

Crònica de l'actuació a Barcelona

El passat dissabte és va commemorar a Barcelona els setanta anys de l'entrada de les tropes feixistes a la capital, per recordar aquest dia l'Esquerra Independentista va celebrar una manifestació i una trobada de cultura popular on van participar un grup de grallers, així com les colles bastoneres de Gràcia, Sant Andreu i Lleida.

Els Picadits vam realitzar un total de quatre balls: els Serrallongues de Mataró, el Virolai, el No volem ser i el Ball de la Civada.


Tot i que finalment, i de manera totalment improvisada, vam realitzar un cinquè ball, juntament amb els Bastoners de Gràcia i el nostre metres, l'Oriol. Sense assajar ni res, vam decidir fer-lo i per sort no vam haver de lamentar cap equivocació ni cap picada de dit a l'altra colla!



Durant la manifestació, uns quants picadits i picadites vam dur l'estelada gegant vestits amb l'equipament bastoner complet (però amb una jaqueta, que feia una micona de fred!).

I com a propòsit d'any nou, ens vam proposar fer (i penjar) totes les fotografies de les actuacions, així que us deixem amb l'enllaç amb l'àlbum de fotografies de la ballada de dissabte:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

amiguets, no fem elogis gratuïts, però la nostra fotògrafa va centrar esforços en nosaltres i no us va capturar de lo veloços que sou jeje

l'intercanvi arribarà aviat, però el 18 d'abril a sants eh...

petons enboirats
Pla de l'aigua.

Anònim ha dit...

Picadiiiiits!

Salutacions des del Ball de Bastons
de la 3a Edat del Pla de l'Aigua.
Una forta agraçada (també emboirada)!

Anònim ha dit...

jejeje sembla ser que tenim un mebre a la colla que ens autoanomena tercera edat, certament ja no estem per segons quins trotes... trinxadits mireu el correu electrònic que teniu invitació formal ;)

Anònim ha dit...

bé, això de que l'actuació conjunta no va tenir cap picada de dit ni lesió inmediata és cert, però jo em vaig resentir durant uns quants dies d'una lesió al canell... i és que aquesta gent de Gràcia és heavy heavy !!

salutacions d'una Picadita molt delicada ;)