dijous, 26 de juny del 2008

Èxit de la presentació de la colla

Divendres 20, per fi vam poder estrenar la colla bastonera al nostre poble, a Vilassar de Mar, on molta gent va acostar-se a veure els nostres balls. Abans de ballar però, es va llegir un parlament on s'explicava una mica la història de la colla i s'agraïa l'ajuda i el suport de tots aquells que l'han fet possible.

Gràcies a totes les que vau venir!


Bon vespre i gràcies per venir avui!

Sembla que fos ahir quan ens reuníem per primer cop per començar a parlar del projecte de crear una colla bastonera a Vilassar de Mar.

Vam trobar un local on poder assajar, però en pocs dies vam haver de marxar perquè els soroll de gralles i bastons era molest pels veïns. Com a alternativa, vam decidir assajar a la plaça de l’Ajuntament, on molts curiosos s’acostaven per veure que fèiem i molts fins i tot, s’hi quedaven per veure’ns assajar. Més tard, vam poder assajar al gimnàs de l’Escola del Mar.

Passaven els assajos, i cada dia apreníem alguna cosa nova: un ball, un pas, una nova tècnica. Finalment, després d’uns quants mesos aprenent els nous balls, vam decidir fer la primera actuació i després va ser un no parar: Llavaneres, Alacant, Premià, Mataró, Maià de Montcal...

Per acabar, sabem que no haguéssim pogut seguir endavant sinó fos per l’ajuda de moltes persones: de l’Oriol, el nostre professor per tot el que ens ha ensenyat; de l’Escola del Mar, per cedir-nos un espai on poder assajar, delsnostres músics: en Freski, la Vero, en Jaume i en Gerard, i sobretot de tota la gent que ens ha donat suport des del principi.

Gràcies a tothom!


> Àlbum de fotos de l'actuació a Vilassar de Mar [20/6/08]